A fost lansat un nou model de mouse cu functii uimitoare si un design revolutionar. GALERIE FOTO

O companie americana redefineste conceptul de mouse prin lansarea unui model cu un design unic, pastrand toate caracteristicile unui dispozitiv clasic. Gadgetul, denumit Logitech Cube este foarte usor de purtat oriunde te deplasezi, de la birou in sala de conferinte sau cand muti calculatorul din living in bucatarie. 

Cand este folosit ca un mouse, Logitech Cube face scroll in directia impusa de degetul pe panoul principal cu ajutorul software-ului Logitech Flow Scroll ce ofera o experienta fina a scrolling-ului, similara cu cea de pe ecranul tactil al unui smartphone.

"Cu al sau design special, Logitech Cube iti fura privirea din prima," a precizat Todd Walker, brand manager in cadrul Logitech. "Dar design-ul distinct nu este totul. Cube are acele functii care te ajuta sa lucrezi pe durata unui zbor international sau sa realizezi o prezentare de succes."

Pentru a folosi Logitech Cube ca presenter, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ridici dispozitivul in aer iar cateva momente mai tarziu acesta se va afla in modul de presenter. Trecerea catre urmatorul slide se face prin apasarea partii superioare a mouse-ului iar daca vrei sa revii, trebuie sa intorci mouse-ul si sa apesi din nou.

Mouse-ul vine insotit de un receiver mic Logitech Unifying ce dispune de conectivitatea Logitech Advanced 2.4 GHz si la care poti conecta pana la sase dispozitive. Poti adauga o tastatura sau un number pad, sau chiar un al doilea mouse, fara sa te mai incomodeze multitudinea de receivere USB.

Logitech Cube a fost premiat in cadrul CES Innovations Design and Engineering 2012 la categoria Computer Peripherals si va fi prezent la targul international de electronice de la CES ce se desfasoara in perioada 10-13 ianuarie 2012 la Las Vegas. Mouse-ul va fi disponibil, incepand cu aceasta luna, pentru un pret de 69,99 Euro.

Share articol: