Noul model are doua sertare pentru hard disk-uri si este echipat cu un procesor la 1.6GHz si 512MB memorie RAM DDR3.

Daca pozele tale din concediu sau de la aniversari se tot aduna si se tot aduna, iar spatiul se stocare de pe calculator urmeaza sa isi atinga limitele, poti incerca sa folosesti un NAS sau Network Attached Storage. Un astfel de gadget nu iti asigura doar stocarea, ci este un centru multimedia in toata puterea cuvantului.

QNAP a lansat acum modelul TS-212P Turbo NAS, destinat atat birourilor mici si mijlocii cat si utilizatorilor individuali. Are doua sertare pentru hard disk-uri si vine cu procesor la 1.6GHz si 512MB memorie RAM DDR3. Noul gadget este ideal pentru partajarea fisierelor pe platforme diferite.

TS-212P beneficiaza de intuitivul sistem de operare QTS 4.0, ce usureaza administrarea sistemului si a aplicatiilor multimedia. Utilizatorii pot organiza in mod centralizat fisierele si copiile de siguranta, pot sincroniza fisierele intre calculatoare, tablete si telefoane, pot partaja informatiile in diferite grupuri si comunitati si pot accesa continutul cu ajutorul aplicatiilor mobile precum Qfile, Qmusic, Qphoto, Qmanager si VMobile.

TS-212P este ideal ca hub multimedia pentru acasa, cu aplicatii bogate pentru divertisment. Utilizand Photo Station, Music Station si Video Station, utilizatorii pot arhiva, administra si partaja fotografiile, melodiile si colectiile video. Suportul pentru DLNA si AirPlay permite utilizatorilor sa se bucure de televiziune la inalta calitate. Cu aceste caracteristici, TS-212P aduce in casa fiecaruia mai multa distractie si un continut multimedia variat.

TS-212P ofera multiple optiuni de backup. Utilizatorii de Windows si Mac pot utiliza QNAP NetBak Replicator, respectiv Apple Time Machine pentru a salva datele. Modelul suporta, de asemenea, solutii de restaurare in cazul evenimentelor neplacute, incluzand Real-time Remote Replication (RTRR) pentru replicarea datelor, in timp real sau programata, si backup in cloud: Amazon S3, ElephantDrive, Symform, Dropbox si Google Drive.

Utilizatorii pot creste functionalitatea accesand centrul de aplicatii QNAP ce ofera diferite aplicatii dezvoltate de QNAP sau de terte companii, incluzand aplicatii pentru backup si sincronizare, instrumente de business, administrarea continutului, comunicatii, download, divertisment etc. Platforma de dezvoltare QNAP da posibilitatea programatorilor sa creeze aplicatii variate, adaugand mai multa valoare unitatii TS-212P, furnizand totodata functionalitatea nelimitata pentru utilizatori.

Noul QNAP TS-212P costa, in Romnia, 800 de lei.

Share articol: