Compania a prezentat la IFA Berlin doua noi modele IdeaPad, S300 si S400.

Lenovo prezinta la targul de tehnologie IFA Berlin doua laptopuri subtiri, usoare si performante: IdeaPad S300 si IdeaPad S400, denumite Sleekbook.

Cele doua ultraportabile de la Lenovo le sunt dedicate celor aflati mereu in miscare, de aceea au o autonomie ridicata, de pana la 5 ore, dar si multa putere de procesare. Ele au o grosime de 21,9 mm si cantaresc numai 1,8 kg.

Laptopurile au procesoare Intel din deneratia a 3-a in doua variante, i3 si i5, sau AMD A-Series, iar capacitatea de stocare este de pana la 500 GB, la care se adauga un SSD optional de 32 GB, care imbunatateste viteza de incarcare a sistemului de operare si capacitatea de raspuns.

Cele doua Sleekbook au display HD widescreen de pana la 14 inch, port HDMI si boxe stereo Dolby Advanced Audio v2. "Noile modele Lenovo S Series ofera functionalitati premium, de ultimă ora, pentru experiente 3D si activitati multimedia", sustine compania.

La toate acestea se adauga touchpad-ul inteligent, cu care utilizatorul poate controla mult mai bine scrollingul si zoomingul, iar tastatura AccuType, cu butoane rotunjite, ofera o experienta comoda si mai multa precizie.

Laptopurile au si inovatia Lenovo Quick Start "instant on". Pe partea de protectie a datelor, exista Lenovo OneKey Rescue System, care ofera o metoda simpla si rapida de backup si de recuperare a datelor sau fisierelor corupte.

Noile laptopuri din seria S vor fi disponibile in Romania din octombrie, la preturi incepand de la 1800 RON.

Share articol: