Compania japoneza pregateste cateva inovatii pentru targul de tehnologie din capitala Germaniei.

Japonezii de la Panasonic vor prezenta la targul de tehnologie IFA Berlin un concept de conectivitate smart care va lega un numar mare de produse si va acoperi toate aspectele vietii cotidiene, de la echipamente audio-video, pana la electronice si produse eco. Acesta este conceptul cu cea mai extinsa conectivitate din industrie, sustine compania.

Cei de la Panasonic vor sa ofere o solutie completa la casa viitorului. Ei combina ideile eco, cu cele mai noi tehnologii disponibile in acest moment. 

La targul de tehnologie, standul japonezilor va avea mai multe puncte de interes. Unul dintre acestea este zona produselor electrocasnice. Japonezii se lauda ca vor prezenta aparate noi, dar si produse concept. Toate aceste gadgeturi incearca sa consume cat mai putina apa, si cat mai putin curent electric.

In zona digitala audio-video, cei care vin la targ vor putea sa descopere ecranele Panasonic de inalta rezolutie si tehnologiile inovatoare 3D. Vor fi inclusiv televizoarele VIERA, recent premiate. Vizitatorii vor mai gasi camerele foto Lumix compatibile WiFi, dar si echipamente audio compatibile AirPlay.

Poate cea mai interesanta parte a standului Panasonic este zona concept, care vine cu idei inovatoare de conectivitate, dar si cu solutii pentru casa cu zero emisii de dioxid de carbon. 

In fine, in zona de design, japonezii vor prezenta becul LED castigator al Gold iF Design, cateva televizoare cu rama subtire, dar si electrocasnice aspectuoase. 

Share articol: