Gadgetul acesta face senzatie la IFA Berlin. Va fi pe piata peste cativa ani.

In viitor, smartphone-urile ar putea avea mai mult de un ecran. Un astfel de gadget inovator a fost prezentat intr-o discutie cu usile inchise la targul de tehnologie IFA Berlin, care se desfasoara in perioada 31 august - 5 septembrie 2012.

Cei de la Stuff.tv au facut cateva fotografii cu aparatul aratat intr-o camera de conferinte chiar de catre cei de la E Ink Corporation.

Smartphone-ul in cauza are doua ecrane: unul obisnuit, si un altul cu e-ink, cerneala electronica folosita la ebook readerele Kindle sau Nook. Acest ecran secundar consuma foarte putina electricitate si e ideal pentru a citi pe telefon fara sa consumi bateria.

Metoda este utila si in cazul in care bateria smartphone-ului e pe punctul de a se termina, moment in care utilizatorul poate folosi aparatul doar cu ecranul cu cerneala electronica.

Prototipul care a ajuns in mainile celor de la Stuff.tv abia le-a fost prezentat de E Ink producatorilor de telefoane mobile. Se pare ca unul dintre acestia lucreaza deja la instalarea unui ecran secundar. 

Mai multe stiri si informatii despre IFA Berlin pe www.YODA.ro.

Share articol: