Noile procesoare Intel Core se afla pe o multime de gadgeturi de top prezentate in Capitala Germaniei.

Multe dintre produsele lansate anul acesta la IFA Berlin se lauda cu cea de-a patra generatie de procesoare Intel Core, care ofera baterii cu durata de viata foarte mare si grafica revolutionara petnru dispozitive 2 in 1, Ultrabook-uri, laptopuri si desktop PC-uri.

Intel estimeaza ca, in urmatorul an, vor exista peste 50 de sisteme 2 in 1 cu cea de-a patra generatie a gamei de procesoare Intel Core si microarhitectura Silvermont. Dintre acestea, peste 20 sunt expuse la IFA.

La conferinta de presa a Intel de la Berlin s-a vorbit despre Ultrabookuri si despre alte gadgeturi cu Windows 8. Unul dintre subiectele fierbinti a fost noile procesoare quad-code de tip System-on-Chip pe 22nm cu nume de cod "Bay Trail". Acestea au un consum redus de energie si performate ridicate, si se bazeaza pe microarhitectura Silvermont. Ele sunt pentru tablete, device-uri 2 in 1, laptopuri si sisteme All-in-One. 

Bay Trail va permite aparitia unor sisteme subtiri cu autonomii de peste 8 ore de lucru sau saptamani in standby si le va oferi dezvoltatorilor optiunea de a rula pe Android sau Windows 8.1

Christian Morales, vicepresedinte si general manager pentru regiunea EMEA, a vorbit despre si despre inovatiile in domeniul 4G LTE, anuntand Intel XMM 7160, pe care a numit-o una dintre cele mai mici si eficiente din punct de vedere energetic solutii multimode LTE din lume, care suporta roaming LTE global intr-o singura versiune de produs. Noua tehnologie ajunge deja la producatorii de gadgeturi. Asadar, primele device-uri cu XMM 7160 ar trebui sa fie lansate la inceputul anului viitor.

El a discutat si despre inovatiile in domeniul 4G LTE, anuntand Intel XMM 7160, pe care a numit-o una dintre cele mai mici si eficiente din punct de vedere energetic solutii multimode LTE din lume, care suporta roaming LTE global intr-o singura versiune de produs.

Share articol: