Telefoanele nu se mai bat la capitolul... calitatea semnalului. Mizele sunt acum performantele si megapixelii. George Buhnici a testat la iLikeIT patru dintre cele mai bune smartphone-uri cu camera de pe piata si va invita sa votati care este cel mai bun.

Mai intai insa, va prezentam noul ThinkPad X1 Carbon de la Lenovo.

ThinkPad X1 Carbon este laptopul cu carcasa din fibra de carbon, care este de trei ori mai usoara decat cea din aluminiu, dar cel putin la fel de rezistenta.

Acest model are toate tehnologiile noi: procesor i7 Ivy Bridge, este cel mai usor laptop de 14'' de pe piata, cantarind doar 1.3 kilograme, camera foto/video HD 720p, iar autonomia bateriei este de opt ore.

Acum, sa facem un mic test comparativ de poze.

George Buhnici a testat, in parc, patru modele: iPhone 5, iPhone 4S, Samsung Galaxy S3 si Sony Xperia T (telefonul cu camera cea mai mare, de 13 megapixeli).

Concluzia finala este urmatoarea: toate aparatele foto sunt cat se poate de apropiate.

Dexi Xperia are camera de 13 megapixeli, smartphone-ul face poze CEL MULT la fel de bune ca celelalte trei, fapt care dovedeste ca este greu de "inghesuit" mai mult de 8 megapixeli intr-un telefon si sa faci fotografii decente.

Intre iPhone 5 si iPhone 4S, pozele sunt relativ similare la nivel de calitate.

Ce te pacaleste insa este calitatea fotografiei atunci cand o vezi pe ecranul telefonului iPhone 5, deoarece este mai luminos, fiind probabil luat de la LG, care face display-urile impreuna cu Samsung.

Samsung Galaxy S3 este un telefon quad core, adica are patru nuclee, in timp ce iPhone 5 are doar 2.

In viata reala insa, cele doua se misca la fel de bine, fapt care ne demonstreaza ca degeaba ai un procesor foarte puternic daca sistemul de operare nu este bine optimizat.


PUTETI INTRA AICI PENTRU A VEDEA IMAGINILE SI PENTRU A VOTA CARE SMARTPHONE CONSIDERATI CA FACE CELE MAI BUNE POZE.

Share articol: