Google raspunde la atacul de marketing al Apple si transforma Android Market in Google Play.

In felul acesta, Google incearca sa atraga atentia asupra Android-ului, dupa ce si Apple a lansat o campanie de reduceri masive la aplicatii si jocuri. Asa ca, zilele acestea, si pe Android preturile s-au topit precum nametii. Iata cateva recomandari facute de George Buhnici:

BitDefender Mobile Security: Este o aplicatie romaneasca, testata de George de la Barcelona incoace. Antivirusul devine incet, dar sigur, obligatoriu pe Android. Este gratuita timp de 14 zile, dupa care se percepe o taxa.

Power Tune-Up: Tot romanii au facut o aplicatie simpatica, dar complexa, de gestionare a aplicatiilor active din telefon sau tableta. Este 100% gratuita.

Box: Aplicatia Box este disponibila pe Android la super-oferta. Adica gratis. Pana pe 23 martie toate activarile de pe Android primesc 50 GB de cloud gratis pe viata.

mSecure: Tot pe cloud se bazeaza mSecure care iti memoreaza parolele intr-un singur loc cu o super parola. Pentru ca dupa o vreme incepem sa uitam zecile de conturi pe toate retelele.

TweetCaster: Este o aplicatie simpatica pentru utilizatorii de Twitter. Este foarte rapida si imi permite sa vad cine mi-a scris sau ce se intampla in timp real pe un anumit subiect. Are si filtre pentru mesajele care contin poze sa clipuri video.

Firefox: In versiunea pentru tableta este un browser decent care are insa doua atu-uri importante. Daca il folosesti si pe calculator poate memora paginile accesate acolo si ti le deschide pe tableta daca pleci de acasa spre exemplu pe drum, dar vrei sa ramai online pe aceleasi pagini. Apoi poti sterge toate datele personale.

Osmos: In jocul acesta sunt o celula care vrea sa creasca mare. Trebuie sa mananci celulele mai mici si sa te feresti de cele mari pana cand ajungi mai puternic decat ele. Creeza dependenta, va asigur.

Spanzuratoarea: Un joc romanesc, simplu si simpatic.

Nu uitati si de aplicatia Stirile ProTV de Android, unde  puteti urmari LIVE stirile postului de televiziune.

Sursa: stirileprotv

Share articol: