Daca spui laser trebuie sa fie ceva de inalta tehnologie. Dar ce ati spune despre o tastatura laser? Desi exista pe piata de cativa ani, tehnologia abia acum se maturizeaza si incepe sa functioneze convingator. 

Mai mult, producatorii mari de tablete si telefoane mobile se pregatesc sa o inglobeze in viitoarele noutati.

Dincolo de voce, intotdeauna am visat la o tastatura virtuala. Cubul Magic este o tastatura cu proiectie virtuala pentru orice fel de dispozitiv mobil. Functioneaza cu tablete si telefoane iOS, Android sau Windows si tot ce se conecteaza prin bluetooth. 

La o incarcare completa bateria ajunge pentru 2,5 - 3 ore daca scrii fara intrerupere. O poti pune in asteptare ca sa economisesti energie. Apesi pe "Fn" si "Back" si se opreste. Cubul functioneaza in continuare, dar nu mai consuma la fel de multa energie. Foarte putina. Ca sa il "trezesti" apesi cu trei degete si porneste.

Intrebarea care iti vine in minte dupa ce vezi cat de utila poate fi asemenea inventie este de ce nu e integrata in telefoanele destepte si tablete. Desi mica firma din Taiwan tine cu dintii de patente, numele mari din domeniu sunt deja interesate sa o preia in noile modele.

http://youtu.be/g0qARDGJj1w

Sursa: StirileProTv

Share articol: