Modalitatea prin care orice utilizator isi poate transforma in cateva minute sistemul de operare Windows 7 in Windows 8

George Buhnici prezinta intr-o editie speciala a emisiunii iLikeIT - ultima din 2012 - modalitatea prin care orice utilizator isi poate transforma in cateva minute sistemul de operare Windows 7 in Windows 8, chiar si pe un Mac Book PRO.

Pentru transformarea unui Windows 7 este nevoie in primul rand de un stick USB de 32 GB care sa contina Windows 8 To Go. Dupa introducerea acestui USB in laptop se efectueaza un restart si, in doar 30-40 de secunde, veti avea Windows 8, fara sa il fi instalat anterior.

O operatie similara se poate aplica si pe un Mac Book PRO, care ruleaza sistemul de operare OSX. Daca sunt persoane care au cumparat un astfel de laptop, dar care nu sunt familiarizate cu sistemul de operare Apple, pot transforma OSX in Windows 8 cu ajutorul unei aplicatii care se numeste Parallels Desktop 8 for Mac.

Aceasta aplicatie permite instalarea in acelasi timp pe un Mac a unor sisteme de operare, care sunt vazute ca masini virtuale. Se pot pune de exemplu Chrome OS, Android 4.0, Ubuntu si Windows 8. Apoi, cu tasta F3, se poate reveni la OSX.

Sursa: StirileProTv

Share articol: