George Buhnici prezinta noul iPad Mini si spune daca merita cumparat, comparativ cu alte produse de pe piata, inclusiv cele romanesti.

Ei bine, parerea lui este ca ...nu, tableta iPad Mini nu merita cumparata. Desi este o tableta subtire si aratoasa, nu l-a convins sa scoata banii sa o cumpere.

De ce? In primul rand pentru ca este identica la performanta cu iPad 2 care are un pret similar. Aceeasi rezolutie, acelasi procesor. Doar ca Mini… este mai mic. 

Concurentul local se numeste Allview Alldro 2 Speed Duo. Tableta are un ecran capacitiv Multitouch de 8 inch, in format 4:3, cu rezolutia 1024x768 px. Este echipata cu un procesor Cortex A9 Dual-Core, la 1,5 GHz, procesor intalnit si pe unele dintre produsele Apple. Procesorul grafic cu care este dotata este un dual-core Mali 400 TM, gratie caruia te poti bucura de jocuri 3D. Mai multe detalii si review-ul produsului pe yoda.ro.

Si pentru ca a venit vorba despre concuenti locali, George Buhnici a adus in studioul iLikeIt noul smartphone romanesc Allview P6. Este cel mai performant dual sim al momentului si un telefon foarte reusit.

Cate numere de telefon incap pe el? Doua la prima strigare. George Buhnici a pus cu usurinta cinci. Urmariti inregistrarea video a emisiunii pentru a vedea cum a reusit acest lucru.

Sursa: StirileProTv

Share articol: