Cat ar trebui sa coste o tableta mica, dar neaparat desteapta? Mai taiati ceva din pretul pe care vi-l imaginati. Competitia este atat de acerba incat vedem azi prima tableta de 300 de lei.

-► E-Boda i100

Este o tableta de 330 de lei, cu ecran de 7 inci si o platforma capabila sa ruleze majoritatea jocurilor momentului. Un ecran luminos bun pentru video si, daca mai pui si socializarea la pachet, iesi deja in castig. Camerele, in schimb, sunt slabe si stocarea la fel. O sa te ajute un stick de memorie, legat cu un cablu OTG.

-► Samsung Galaxy Tab4

Nu sunt cei mai inteligenti 7 inci de la Samsung dar la mica distanta aveam deja Note 3 sau Note 8.0. Tab4 este o tableta accesibila cu accesorii interesante si performanta buna. Poate fi insa si un telefon XL pentru cei cu degete suficient de lungi sau descurcarete.

-► Asus Fonepad 7

Costa 600 de lei si primesti la schimb un procesor Intel dual-core si 3G. Constructie decenta si autonomie de 10 ore pentru redare video, ma astept in realitate la vreo 7-8 ore. Si e dual-sim. Rezolutie 1024x600.

-► Asus Fonepad 7 LTE

In teorie, pare aceeasi tableta, dar e ceva mai bine construita. Ai viteza 4G si un procesor de la Intel, tot Dual-Core si rezolutie mai buna. Pret 1100 de lei, rezolutie 1200x800.

-► Google Nexus 7 II

Best-buy-ul ultima generatie Nexus 7 a ajuns acum la 1069 lei. Ai aceeasi bateria ca la tabletele de mai sus, adica 3950 mah, dar rezolutie de 1920x1200. Procesor Snapdragon S4 Pro, deci in jocuri se va misca ceva mai bine decat cele doua, in detrimentul conectivitatii, pentru ca are doar Wi-Fi.

In jocuri se misca impecabil si ai tot timpul cele mai noi versiuni de Android.

Share articol: