Cum ne transformam televizorul actual intr-unul de ultima generatie fara sa il schimbam cu totul? Ba chiar cu o investitie minima.

Asta nu e o problema de nerezolvat pentru un pasionat de tehnologie. La disparitia lui Steve Jobs, multi au inceput sa vorbeasca despre planurile sale ambitioase de a transforma radical distractia din sufragerie.

Atacul urma sa fie dat asupra televizorului pe care Apple il vrea transformat intr-un dispozitiv cu sigla marului muscat. Stim deja cate ceva despre planurile lor in acest sens.

Televizorul viitorului va raspunde la comenzi cu ajutorul asistentei vocale Siri, exact ca pe iPhone. Adica o sa ii spunem, "da pe ProTV", "inregistreaza emisiunea MasterChef", "reda inregistrarea cu episodul de aseara din Las Fierbinti". Pana atunci insa mai este ceva.

Dar asta nu inseamna ca televizorul e condamnat sa ramana prost. Exista solutii care transforma in cateva secunde intr-un veritabil calculator multimedia. Azi vorbim despre media player-e. Adica un fel de cutii care ascund un calculator mic, capabil de lucruri mari.

La insistentele mele, importatorul Apple a adus cateva exemplare din Apple TV. Un gadget foarte cerut afara, care nu are inca succesul pe care il merita. Costa 100 de euro dar iti transforma televizorul. In curand vorbim si despre concurentii pe Android care aduc pe televizor aceeasi experienta ca pe mobil.

Sursa: StirilePROTV

Share articol: