Nu conteaza criza. Granita tehnologiei e doar imaginatia. Asa ca va intrebam cum ar arata sufrageria unui barbat care nu stie ce este recesiunea si are cele mai fine gusturi pentru electronice?

George Buhnici a cautat in Romania cele mai scumpe gadget-uri la care sa putem visa cu ochii deschisi. Cand a tras linie, nota de plata depasise lejer un sfert de milion de euro. Inima distractiei din casele noastre e televizorul. Fara limita de buget am triplat usor valoarea oricarui apartament in care l-am putea instala.

Bang and Olufsen sfideaza toate marcile cu care v-ati obisnuit in magazine. Depaseste de peste 30 de ori cel mai scump televizor de la raft. Pretul corect? 120.000 de euro. Nenegociabil.

Degeaba ti-ai luat cel mai tare televizor daca nu vei auzi perfect. Incintele McIntosh costa cat un apartament in Militari. Senzatia ca esti pe scena cu artistii in mijlocul concertului costa 80.000 de euro daca adaugi si accesoriile. De aceea McIntosh este pentru domeniul audio ceva mai valoros chiar decat Rolls Royce pentru automobilism.

Fiecare componenta este facuta din ce este mai bun pe planeta pentru a reproduce perfect intentia artistului. Mai ieftin decat o calatorie in spatiu sau un elicopter personal este Liquid Galaxy. Masinaria costa 25.000 de euro, dar te poate teleporta oriunde te tine internetul cu ajutorul unei variante de lux Google Earth.

Nota de plata pentru aceste extravagante: 230.000 de euro la care vom adauga manopera de asamblare, cabluri si o retea dedicata de curent electric si alta de internet.

Share articol: