Daca arata ca o pagina de internet, nu inseamna neaparat ca e vorba despre un simplu site. Cateva dintre cele mai de succes aplicatii ale momentului sunt camuflate tocmai sub forma paginilor online.

George Buhnici are ponturi despre aplicatii si jocuri web.

Cati dintre dumneavoastra mai fac si altceva pe calculator in afara sa deschida prima data aplicatia de internet, fe ca ii spune Chrome, Firefox sau Internet Explorer. Din acest moment putem face orice pe internet. Stiti ca si email-ul este o aplicatie online sau Facebook, la fel.

Iata cateva idei care v-ar putea fi utile:

-► Youtube-Mp3 este o aplicatie online cu ajutorul careia poti descarca muzica favorita de pe Youtube in format mp3 si sa o asculti de pe telefon sau mp3 player oricand vrei.

-► Triburile.ro este un joc de strategie cu ajutorul caruia poti cunoaste oameni noi, poti forma strategii de lupta si poti castiga batalii impreuna cu cei din tribul din care faci parte. Inno Games GmBH este o companie renumita in crearea de jocuri online ce captiveaza lumea si ajuta la planificarea strategiilor.

 -► Construieste orice doresti in mediul online. Imaginatia este limita!

-► "Cut the rope" este un joc online, care poate fi accesat din Chrome, direct din browser.

-► "Cargo Bridge" este un joc de logistica, valabil tot in Chrome, in care trebuie sa construiesti un pod, pentru ca lucratorii sa duca proviziile la castel.

-► "8 Pool Multiplayer" este cel mai jucat joc de biliard din lume, valabil pe tableta, telefon sau desktop.

-► Ski safari

-► Pe king.com gasiti multe jocuri frumoase facute de suedezi. Inclusiv un joc facut de romanii nostri

-► HomeStyler va ajuta sa redecorati locuinta direct de pe computer, in 3D.

-► Deezer este un serviciu de streaming online de muzica foarte bun.

Share articol: