Incepe o noua zi de serviciu pentru o generatie care isi castiga salariul muncind toata ziua in fata calculatorului.

Oboseala ochilor si a spatelui sunt cateva dintre problemele cel mai des intalnite de noua generatie de angajati care muncesc la birou. Dincolo de uzura orelor nesfarsite la serviciu, cei mai multi nu isi dau seama ca de fapt pierd bani, multi bani atunci cand trag de ei, potrivit stirileprotv.ro.

Oboseala cauzeaza in timp o ineficienta a muncii si scade productivitatea. Problema este ca nici nu mai chef de iesit cu prietenii la un fotbal sau cu o fata la terasa daca esti chiaun, cu ochii cat cepele sau te doare spinarea.

Problemele de spate se rezolva cel mai bine daca sunt preintampinate cu o pozitie corecta la birou si pauze de 5 minute din ora in ora. Nu numai de dragul nostru, dar si de dragul apropiatilor nostri.

Cum se sta corect la birou? Exista un monitor care face exact asta: sta cu ochiul pe tine si te atentioneaza cand stai intr-o pozitie incorecta sau exagerezi cu munca.

De asemenea, exista un mouse creat special pentru jucatori care nu se desprind din fata jocului si 24 de ore. Iar acest "pachet" este completat cu tastatura care stie sa sustina corect podul palmei.

Share articol: