Pavel Bartos a fost invitatul lui George Buhnici in studioul iLikeIt pentru a prezenta LIVE cea mai noua aplicatie pentru Android si iOS "Romanii au talent".

Fenomenul "Romanii au talent" a depasit de mult limitele ecranului TV, cucerind ecranul computerului cu video-urile sale online si retelele sociale. Este cel mai popular show TV din istoria televiziunii din Romania inclusiv pe Facebook, unde a strans peste 700.000 de Like-uri pe pagina sa si a reusit sa atinga peste 850.000 de oameni cu un singur mesaj, cel despre concurentul Bogdan Olteanu si pictura sa fantastica cu "praf de stele". Acest mesaj a adunat peste 5.200 de Share-uri si 1.900 de comentarii.

Pentru a da insa un nou nivel de interactivitate consumului si a oferi experienta totala a entertainment-ului, "Romanii au talent" lanseaza o aplicatie dedicata pentru dispozitive mobile.

In era multitasking-ului media, cand toti mai multi utilizatori intra si pe telefon sau tableta in timp ce se uita la TV, aplicatiile second-screen vin in completarea continutului TV.

In aplicatia "Romanii au talent" poti comenta LIVE despre show direct pe smartphone si tableta si poti da Check-in pentru ca toti prietenii sa stie ce urmaresti la TV. Tot aici ai continut personalizat, imagini si materiale video exclusive cu toti concurentii din semifinale, iti poti alege favoritii, iar daca ghicesti cine se califica in Marea Finala, poti merge sa-i vezi la show-ul LIVE de pe 10 mai.

Regulile sunt simple: la fiecare Show Live de la ProTV, intri in aplicatie si urmaresti prestatiile celor 12 semifinalisti. Poti apasa de 3 ori butonul "Se califica" care apare in timpul fiecarui performance pe ecranul telefonului sau al tabletei tale pentru a-i alege pe cei 3 concurenti care crezi ca vor ajunge in finala.

Aplicatia poate fi descarcata gratuit din App Store pentru iPhone si iPad, din Google Play pentru device-urile mobile cu sistem de operare Android sau scanand QR code-ul care va aparea pe ecran in timpul emisiunii.

Share articol: