In era camerelor care filmeaza HD, 3D sau 4K, tot fotografia este la putere.

Pe bloguri, pagini personale sau retele de socializare, pozele sunt cele care au cel mai mare succes. George Buhnici a comparat la iLikeIT cele mai tari camere SMART ale momentului: Samsung Galaxy Camera si Nikon S800c

O stiu foarte bine si producatorii de aparate foto care vor sa scurteze drumul de la o imagine perfecta la primul Like. 

Telefoanele mobile nu mai conteaza doar daca poti vorbi la ele. Nici macar bateria parca nu mai conteaza zilele acestea. Toata lumea este insa foarte atenta la megapixeli.

Tehnologie SF sau artificiu de marketing? Telefonul cu camera de 41 MP. Secretele tehnologiei PureView

Cu totii vrem o camera cat mai performanta pe telefon. Al doilea lucru pe care il facem pe mobil, dupa apeluri si inainte de internet este fotografierea.

Problema telefoanelor smart este ca parca s-au plafonat la 8 megapixeli. Tot ce am testat in ultima vreme nu pare sa ofere lucruri impresionante peste aceasta valoare. Secretul este optica si senzorul. Adica nu poti pune intr-un ambalaj subtire un senzor mare si nici lentile pe masura. Aici apare o problema si oportunitate. Cum facem poze mai bune pe care sa le folosim cu usurinta telefonului mobil?

Samsung aduce in Romania Galaxy Camera - accesoriul perfect daca vrei poze artistice pe Facebook

Doua marci au deja raspunsuri. Am mai vazut deja Nikon S800c si de acum Samsung Galaxy Camera. Ambele ruleaza android si au ecrane tactile dar nu poti vorbi la telefon pe ele. Sunt camere smart.

Aceste camere smart sunt utile pentru ca poti face poze mai reusite la mancarea de la pranz spre exemplu si sa publici rapid pe Facebook. Androidul ofera si zeci de aplicatii interesante pentru fotografiere.

Share articol: