Daca sunteti deja printre cei care rezolva totul pe internet, avem noutati interesante. Site-urile romanesti se pregatesc sa treaca la plata cu un clic.

Este o luna cu cheltuiala. Cum reusim insa sa cheltuim mai cu spor? Pai atunci cand momentul de cumparare este mai apropiat de momentul de decizie. Mai pe romaneste, butonul de cumparare sa fie cat mai apropiat de poza produsului, iar procesul de cumparare sa dureze cat mai putine clicuri.

Pe Amazon putem folosi sistemul de cumparare cu un singur clic. Cum functioneaza tehnologia asta si cand o sa o putem vedea pe site-uri romanesti?

Ei bine, tehnologia se bazeaza pe stocarea anumitor informatii personale, inclusiv a datelor de card, iar inainte de a putea beneficia de ea, trebuie sa fim de acord cu ea, sa bifam ca vrem sa o activam.

In momentul in care produsul va aparea pe un site, pe langa butonul de "Cumpara", care adauga produsul in cos, va exista si cel de "Pay By Click".

Daca o persoana face o plata din impuls si vrea sa o anuleze, exista si aceasta posibilitate. Legislatia de la noi din tara specifica faptul ca avem la dispozitie zece zile pentru a face acest lucru.

"Pay On Time" este un serviciu destinat pentru operatorii de telecom sau de utilitati, pentru a nu mai avea grija facturilor.

Share articol: