Gadget-ul va fi prezentat la CES, marele targ de tehnologie din Las Vegas la care merge si corespondetul PRO TV George Buhnici

Primii ochelari 3D inteligenti si interactivi se vor lansa la targul de tehnologie CES de la Las Vegas, la care va fi prezent si corespondetul PRO TV, George Buhnici. 

Ochelarii, botezati Natalia, constau din doua display-uri amplasate in interiorul unei casti, insa se remarca prin abilitatea unica de a rula aplicatii complicate si de a urmari in timp real miscarile mainilor purtatorului la un unghi 360 grade.

"Abilitatea de a folosi ochelarii fara fire si fara nevoia de a avea un calculator extern deschide noi oportunitati pentru aplicatii care beneficiaza de pe urma portabilitatii mari, inteligentei on-board si capacitatii nelimitate de a urmari mainile", a spus Yuval Boger, CEO-ul companiei producatoare, Sensics.

Gadget-ul are un procesor de 1,2 GHz dual-core, Android 4.0, capacitati grafice remarcabile, accelerator 3D si 1 GB de memorie, cu alte cuvinte, specificatiile sunt comparabile cu cele ale smartphone-urilor sau ale tabletelor. Ochelarii au doua display-uri OLED de 1280x1024, care suporta o rezolutie de 720p. Ei vin echipati cu WiFi, Bluetooth si card SD.

Produsul va fi prezentat la CES Las Vegas, insa va ajunge la utilizatorii de rand abia la sfarsitul acestui an.

Share articol: