De acum e ca si cum ar fi oficial. Apple lanseaza peste cateva zile inca un gadget care promite sa stranga fanii la cozi in fata magazinelor. Vorbim despre noua tableta iPad in varianta mini.

La iLikeIT, langa George Buhnici a venit Tim Stevens, seful celui mai important blog de tehnologie, Engadget.com.

Astazi vom vorbi despre un gadget pe care il astepta toata planeta, dar sa incepem cu un pic de istorie.

Cand a aparut iPhone 4S, toti au spus ca seamana prea mult cu iPhone 4, dar tot a rupt recordurile de vanzari. Noul iPhone 5 nu este mult diferit, dar bate si el recorduri.

Acelasi lucru il putem spune si despre noul iPad versus iPad 2. Sincer sa fiu, stiu oameni care au iPad 1 si sunt la fel de multumiti. Dar pare previzibil asadar succesul unei tablete care nu promite decat ca va fi un pic mai mica si mai accesibila la pret.

Despre viitorul iPad Mini vom vorbi cu Tim Stevens de la Engadget: "Stim ca va fi mai mic de 7.8 inch si ne asteptam la preturi de 250 de euro, mai scazute. Cred ca mai mic este mai bine pentru iPad, poti sa tii tableta intr-o mana si s-o folosesti."

"Inca mai vorbim si despre Blackberry, suntem ingrijorati pentru viitorul companiei, dar in cateva luni trebuie sa apara un model nou."

"Eu folosesc si un iPhone 5 negru, dar s-a cam zgariat din nefericire. Cel alb va fi mai rezistent, dar mie imi place mai mult cel negru."

"Cu siguranta vom vedea iPad Mini pe 23 octombrie, dar poate si un MacBook Pro, de 13 inch si poate un nou iMac. iPad mini va fi povestea principala oricum la acest eveniment si cel mai probabil va inlocui iPad 2, pentru ca pe piata sa ramana numai noul iPad si iPad Mini."

"Apple nu are nicio problema sa-si canibalizeze propriile produse si este o tactica de succes pe termen lung.", a declarat Tim Stevens la iLikeIT.

Share articol: