Nu aveti senzatia uneori ca pierdeti contactul cu cei mai tineri? Ne adresam acum parintilor care ar face aproape orice sa recupereze la propriu si la figurat distanta.

O doza consistenta de ILikeIT va aduce acum cel putin un subiect de discutie interesant, dar si cateva solutii aproape pentru a reinnoda relatii. Tu stii ce mai face copilul tau?

Este o intrebare pe care noi am mai pus-o la stiri. Ca sa aveti raspuns, trebuie sa va preocupe activitatile de zi cu zi. Ati fi surprins sa aflati ca in unele scoli un sfert sunt absenti la aceasta ora. Sau poate copilul s-a ratacit ori un varstnic aflat in grija a patit ceva.

Unde sunt oamenii de care ne pasa cand ii cautam? Putem afla cu unelte disponibile pe internet, tableta sau mobil. Cel mai la indemana, simplu si gratuit este Google Latitude. Serviciul acesta e disponibil automat pe calculator daca avem o adresa Gmail.

Pe telefoanele Android este inclusa in aplicatia de Harti iar pe restul poate fi accesata si descarcata simplu la adresa: www.google.com/latitude

Sa zicem ca vrem sa mergem mai departe. Va atentionez ca metodele care urmeaza sunt ilegale daca le aplicati pe telefonul cuiva fara acordul lui.

Tot de la Google vine Dashboard. Este o pagina in care vezi tot ce stie Google despre tine. Intri cu datele contului de email si parola. Cum obtineti parola fiului neastamparat, nu va invat azi. Dar daca o aveti iata ce puteti afla. Pentru localizare de la distanta exista destule aplicatii.

Una romaneasca este Bitdefender Mobile Security care iti permite sa vezi de la distanta pozitia telefonului. La fel SeekDroid. Unul pe care l-am mai laudat este o solutie de urgenta si se numeste Plan B.

Mai exista si aplicatii ca va pot transmite inregistrariel conversatiilor purtate pe un telefon inteligent Android Una dintre cele mai utile este Total Recall. Sau copii ale SMS-urilor cu SMS Forwarding.

Din nou, folositi-le pentru telefonul personal cel mult.

Sursa: stirileprotv

Share articol: