Un invitat special si-a facut aparitia astazi la iLikeIT. Tudor Chirila, solistul trupei Vama, si-a prezentat jucariile cu care pleaca de fiecare data in turneu.

"Am zis sa imbin fitness cu tehnologia", a glumit Tudor Chirila in emisinea iLikeIT dupa ce i-a prezentat lui George Buhnici MacBook-ul Pro, pe care il foloseste la editare foto si video, dar recunoaste ca este cam greu, are 3 kg.

"Aveam nevoie de un ecran mai mare, imi place sa prelucrez poze si video, cand esti mobil nu pot avea doua ecrane cu tine", a povestit Tudor Chirila la iLikeIT

Oricat ar spune despre sine "eu nu sunt foarte gadget freak.", solistul trupei Vama e pasionat de Kindle si de Canon. "Mi s-a parut o treaba foarte desteapta de la Amazon, acest Kindle. Nu iti strica ochii, poti sa citesti foarte mult de pe el, ca si cum ai citi o carte. Are un singur defect, e lent, cand treci de la o pagina la alta."

"Eu am Canon 5d Mark ii, dar cand vrei sa faci poze excelente si rapide, Canonul G12 are un obiectiv cinstit si o manevrabilitate usoara.", spune Tudor Chirila.

Pentru ca e indragostit de mare si, mai ales, de Vama Veche, Tudor Chirila nu petrece nicio vara departe de plaja. George Buhnici i-a facut un cadou cu care sa se distreze anul acesta pe plaja, un Canon Powershot D20, cu care poti face fotografii si filma sub apa.

Dintre marcile de telefoane, artistul prefera Blackberry-ul. E-mailul este imbatabil la acest telefon: "Eu am pastrat Blackberry, ca imi convine ideea asta de a pastra in server si faptul ca in abonament pot descarca oricat clientul de email de la Blackberry este imbatabil."

Luni dimineata, la iLikeIT, George Buhnici va pregateste o alta editie speciala. Cum ar arata barlogul unui barbat daca nu ar avea limita de buget, dar ar trebui sa isi cumpere toate gadget-urile din Romania. O sa fiti surprinsi cat de extravaganta poate deveni aventura: Luni, la iLikeIT.

Share articol: