eMAG a analizat produsele lansate anul trecut pentru un top al tehnologiilor, principalele criterii fiind inovatia si impactul pe care acestea l-au avut pe piata.

Atentia sporita catre portabilitate si flexibilitate este trasatura comuna a majoritatii produselor lansate anul trecut, fie ca este vorba de telefoane, tablete sau aparate foto. Tinand cont de acestea, retailerul online eMag, a alcatuit un clasament in care se afla principalele produse de acest gen.

“Pe zi ce trece, tehnologia devine o parte tot mai importantă din viata noastră, iar ceea ce ne dorim la eMAG este să ii punem mereu in contact pe consumatorii din Romania cu cele mai noi si mai inovatoare tehnologii”, spune Lucia Ciucă, Director de Marketing eMAG.


Topul Tehnologiilor 2012

1. Cele mai bune smartphone-uri din lume. Design ultra-subtire, ecrane mai mari, procesoare performante si sisteme de operare intuitive si rapide: din toate aceste motive iPhone 5 si Samsung Galaxy S3 au fost atractiile principale ale ultimului an.


2. Tableta sau laptop? Pentru consumatorii de tehnologie, aceasta a fost intrebarea anului 2012. Laptopurile convertibile cu Windows 8 au fost unul din raspunsurile la această dilema, dandu-le posibilitatea consumatorilor sa se bucure de performante de varf atat in modul tableta, cat si in modul Ultrabook™.

3. iPad mini - si mai multa portabilitate pentru tableta de la care a inceput totul. iPad mini arată si se comporta ca un iPad de ultima generatie, intr-un pachet mult mai compact, pentru cei care tin la libertatea lor de miscare.

4. TV-uri interactive Samsung.  Noua tehnologie introdusă de Samsung permite controlul televizorului folosind miscari si comenzi vocale simple. Imaginile cu miscare rapida si o claritate minunata datorata ratei de 800 Hz Clear Motion se imbina perfect cu multitudinea de aplicatii.

5. Windows 8. Tablete tactile. Laptopuri ultraportabile. Desktopuri de mare viteza. Windows 8 a aparut pentru a crea un pod intre toate acestea si pentru a te ajuta sa te conectezi, sa partajezi si sa te inspiri pe orice tip de dispozitiv ai alege.

6. MacBook Retina 15”. Ecranul Retina are cea mai mare rezolutie din lume, iar cele mai rapide procesoare mobile si design-ul incredibil fac din produsul Apple unul uimitor.

7. Tableta Samsung Galaxy Note. Desenezi, iei notite, lucrezi mai usor ca oricand. Cu tableta Galaxy Note si S Pen poti face lucruri pe care nu le credeai posibile cu o tableta.

8. Sony Cyber-Shot DCS-RX100. Senzorul CMOS de 20.2 MP, filmarea Full HD, obiectivul luminos si aspectul clasic-retro recomandă Sony Cyber-Shot RX100 ca un compact profesional și ultra performant.

9. Procesoarele Intel Ivy Bridge.  Cu cea mai avansată tehnologie Intel din istorie, noile procesoare au un chip de dimensiunea unui vârf de creion si sunt de 1.600 de ori mai puternice decat procesorul folosit pentru a trimite primul om pe luna.

10. Noul HP Envy x2. Doua produse intr-unul singur: laptop cu ecran touch HD strălucitor si o tabletă care poate fi detasata cand se doreste flexibilitate si ultra portabilitate.

Share articol: