Aparatul este cel mai nou model din gama premium LUMIX G Digital Single Lens Mirrorless.

LUMIX DMC-GX7 ofera o calitate avansata a imaginii chiar in medii cu lumina slaba; controlul manual al functiilor creative pentru o exprimare libera a personalitatii prin fotografii si videoclipuri; prima camera din lume DSLM1 cu Live View Finder (LVF) cu inclinare pana la 90 de grade, incorporat, ce permite obtinerea cadrelor perfecte, indiferent de unghi. Camera ofera utilizatorilor o calitate optima a imaginii printr-un echilibru perfect intre senzorul Digital Live MOS de 16 megapixeli (MP) si procesorul de imagine Venus Engine, ce vor permite utilizatorilor obtinerea unor rezultate exceptional de bune chiar si in conditii de lumina slaba.

Sistemul touch control al noului ecran de rezolutie mare de aproximativ 1040K puncte permite printr-o singura atingere a acestuia, focalizarea imediata a subiectului cu o precizie foarte mare si declansarea fotografierii sau realizarea ambelor functii in acelasi timp. in plus, reflexiile din ecran sunt reduse dramatic datorita noului LCD In Cell Touch. Fotografierea este  silentioasa: cu un declansator silentios ce elimina complet sunetul AF, al camerei si al declansatorului, utilizatorul poate capta cadrul perfect fara a deranja subiectul.

Viteza si stabilitate: cu o viteza de 1/8000 sec timp de expunere se poate "opri timpul" sau se poate folosi o deschidere mare a diafragmei  pentru a obtine profunzime mica chiar si in medii cu lumina puternica naturala. Fotografierea in rafala se face cu 5 cadre pe secunda (fps) la rezoluttie de 16 MP si 40 de cadre pe secunda (fps) folosind declansatorul electronic .

Datorita conectivitatii Wi-Fi cu tehnologia NFC (Near Field Communication), camera foto poate fi conectata la un smartphone sau tableta printr-o singura atingere, permitând schimbul de informatii foarte usor. In plus, tableta sau smartphone-ul pot fi folosite ca telecomanda pentru o mai mare flexibilitate in timpul utilizarii. LUMIX GX7 va fi disponibil incepând cu luna septembrie la un pret aproximativ de 1.000 de euro.

Share articol: