Nvidia a dat lovitura la CES 2012, unde si-a folosit standul pentru a expune si doua simulatoare de cursa ce reusesc sa recreeze perfect senzatia de a fi pe traseu.

Una dintre "jucariile" care i-au captivat pe toti cei prezenti in Las Vegas este un simulator de cursa, produs de canadienii de la VRX si sustinut de o placa Nvidia GeForce GTX 580 SLI.

Ochelarii 3D si tehnologia 3D Lightboost contribuie la senzatia reala pe care simulatorul o produce. Costa 15.000 de dolari, dar vine cu o garantie de 10 ani si va fi cu siguranta mai degraba o tinta pentru cei care detin sali de jocuri. Sau pentru multi prieteni care sunt dispusi sa faca cheta :)

Prezent in mijlocul evenimentelor din Las Vegas, George Buhnici a povestit ca toti cei care au incercat simulatorul au spus ca mai aveau putin si "plangeau de emotie".

Producatorii promit ca in viitor sa contribuie la senzatia de cursa si cu elemente care sa recreeze ceata si mirosurile din realitate.

Circuitele disponibile sunt toate replici fidele ale circuitelor reale din Formula 1 sau NASCAR, iar scaunul pe care gamerii se pot aseza este unul identic cu cele folosite in masinile de F1.

Sursa: StirilePROTV

Share articol: