Informatia a aparut intr-un studiu comScore, care arata cum interactioneaza cu aplicatiile utilizatorii de smartphone-uri.

Doi din trei utilizatori de smartphone-uri din America nu descarca noi aplicatii pentru telefoanele lor, arata un studiu realizat de analistii de la comScore, scrie gsmarena

Cercetarea, care examineaza felul in care evolueaza tendintele pe piata telefoanelor inteligente, arata ca sub 35% din utilizatori instaleaza cel putin o aplicatie pe luna, iar dintre acestia, mai putin de 11% instaleaza mai mult de 3 aplicatii pe luna. Mai mult, 7% din utilizatorii de smartphone-uri downloadeaza jumatate din aplicatiile descarcate intr-o luna.

Informatia pare surprinzatoare si ar putea arata ca utilizatorii de smartphone-uri sunt prost informati in privinta modului in care pot descarca noi aplicatii pe dispozitivele lor. 

Cercetarea mai arata ca mai mult de jumate din utilizatorii de smartphone-uri acceseaza aplicatii in fiecare zi a lunii.

Android este sistemul de operare cel mai folosit de americanii cu telefoane mobile, cu 84 milioane de utilizatorii. iOS de la Apple are 67,4 milioane de utilizatori. 

Share articol: