O harta lansata recent de comunitatea Pokemon Go te ajuta sa vanezi Pokemoni rari oriunde in lume.

Harta Poke Radar iti permite sa identifici anumiti Pokemoni rari si chiar sa alegi ca numai tu sa poti gasi un anumit Pokemon. Astfel, daca te-ai saturat deja sa vanezi micutii monstri doar in cartierul tau, cu aceasta harta ii poti gasi oriunde in lume.

Desigur, exista riscul ca trolii sa insereze in harta informatii false despre locatie, ca sa te faca sa pierzi timpul, dar poti verifica acest lucru vizualizand ratingul primit de persoana care plaseaza locatia unui anumit Pokemon. Dai click pe icoana Pokemonului si vezi cine a postat indicii despre locul in care se afla acesta. Daca ati jucatori au considerat utila informatia si ratingul este bun, atunci poti avea si tu incredere.

In plus, vei afla cand este prins fiecare Pokemon, iar astfel poti sa-ti dai seama in ce perioada a zilei este mai bine sa pornesti la vanatoare. Ca sa arati ca ai gasit un anumit Pokemon, trebuie doar sa apesi butonul albastru din partea dreapta sus a hartii si sa selectezi exemplarul gasit.

Tine cont ca daca vei rula in paralel aplicatia Pokemon Go si harta Poke Radar, vei ramane probabil foarte repede fara baterie. Harta poate fi descarcata din iOs Store sau poate fi folosita prin browser. In curand Poke Radar va fi disponibila si pentru dispozitivele cu Android, scrie publicatia Life Hacker.

Poke Radar a fost dezvoltata de Brayton Batungbacal si de Nick DiVone si este destinata celor care vor sa-si completeze colectia de Pokemoni cu exemplare foarte rare.


 

Share articol: