Lista e incompleta? Spune-ne ce joc arzi de nerabdare sa il incerci!

DESTINY (Activision Blizzard)

Destiny e un shooter role-playing. Actiunea se petrece intr-un univers online care va prinde viata in functie de actiunile gamerilor, dupa spusele developerilor de la Bungie Inc. Acesta e doar primul titlu care va rezulta din parteneriatul pe 10 ani incheiat intre Activision si Bungie si va fi lansat in varianta beta la vara. Pana la lansare a si adunat 75 de premii la Gamescom 2013 si numarul de precomenzi se apropie rapid de un record mondial. Multi dintre analisti se asteapta ca Destiny sa devina cu adevarat sucesorul World of Warcraft.

 

TITANFALL (Electronic Arts)

Ar putea fi noul hit al celor de la Electronic Arts. Titanfall e un first-person action game in care actiunea se desfasoara in viitor, unde omenirea se va lupta cu masinile. Cei de la EA se lauda ca jocul a fost dezvoltat de programatori care au lucrat si pentru Activision. Printre ei se numara si co-creatorul francizei Call Of Duty, care le-a adus celor de la Activision aproape 6 miliarde de euro in ultimii 10 ani. Titanfall se poate juca doar in multiplayer, insa va exista un fir narativ, iar momentele-cheie vor semana cu campaniile din FPS-urile traditionale. Va fi lansat in martie, initial pentru consolele Xbox si pentru PC.

 

DIABLO III: Reaper of Souls (Blizzard Entertainment)

Primul expansion pack pentru Diablo 3 are deja o data de lansare: 25 martie, pentru Windows, OS X si PS 4. Actiunea se va petrece dupa infrangerea lui Diablo, cand Tyrael recupereaza Black Soulstone-ul cu esenta acestia. Stiind ca e prea periculos sa o lase in seama oamenilor sau a ingerilor, acesta, ajutat de 6 Horadrimi, va incerca sa o ascunda in Sanctuary. Reaper of Souls va marca si revenirea lui Malthael, arhanghelul decazut, care va reusi sa fure soulstone-ul. Mai mult nu va dezvaluim. Va putem spune insa ca vor exista un al cincilea act si o clasa noua: Crusader, limita de nivel va creste, vor aparea skill-uri, arme, armuri si rune noi, precum si doua moduri suplimentare de joc.

 

WATCH DOGS (Ubisoft)

Watch Dogs promitea sa fie senzatia lunii decembrie. Ar fi trebuit sa fie lansat odata cu consolele PS4 si Xbox, dar cei de la Ubisoft s-au vazut nevoiti sa il amane pentru 2014. Motivul ar fi multimea de bug-uri care nu puteau fi rezolvate la timp si care nu ar fi oferit nici pe departe o experienta acceptabila de joc, spun surse din interiorul companiei. Va fi lansat, cel mai probabil, peste 4 luni.

 

HALO 5 (Microsoft Studios)

Franciza creata de Bungie  e deja un nume consacrat in lumea jocurilor. Pana acum, Microsoft si 343 Industries au pastrat linistea, dupa prezentarea de la E3. Asta pana zilele trecute, cand pe contul de Facebook Xbox Australia a aparut un post referitor la Halo 5. Cei de la Microsoft au spus ca totul e o greseala si au sters postul.

 

INFAMOUS: Second Son (Sucker Punch Productions)

Imediat ce a fost anuntat anul trecut, Infamous: Second Son a ajuns pe primele locuri in topul fanilor Playstation. Cei de la Sucker Punch au si promis, dealtfel ca jocul va profita din plin de performantele grafice ale PS4. Publisher-ul nu a dat prea multe detalii referitoare la gameplay, dar banuim ca actiunea se va desfasura in acelasi mediu deschis ca si in titlul anterior. Delsin va folosi tot lantul ca arma melee, alaturi de puteri pe care le va absorbi pe parcursul jocului. O noutate de revenirea elementelor de parkour. Infamous: Second Son va fi lansat pe 21 martie.

 

Tom Clancy’s THE DIVISION (Ubisoft)

The Division va fi poate cea mai tare combinatie Third Person Shooter si MMORPG si nu vorbim aici doar de console. Spre deosebire de titlurile anterioare, The Division promite mult mai mult, de la detaliile grafice extreme ale mediului inconjurator sau schimbarile de vreme pana la modurile diferite de levelling sau customizare. Anuntul jocului si demo-ul de 7 minute au facut senzatie la E3 2013, dar pana la lansarea jocului mai avem ceva de asteptat, pentru ca il vom putea juca abia spre sfarsitul anului.

 

THE WITCHER 3 (CD Projekt RED)

Seria The Witcher a indeplinit una din marile dorinte ale gamerilor: a imbunatatit radical modul in care progresezi in joc. Iar developerii par sa se priceapa din ce in ce mai bine cu fiecare titlu lansat. Asa ca asteptam ca The Witcher 3: Wild Hunt sa fie cel mai bun titlu din serie de pana acum. Jocul va fi lansat in al doilea trimestru al anului, pentru PC, PS4 si Xbox One si va folosi REDengine 3.

Share articol: