Te plictisesti la birou sau acasa? Solutia se afla in urmatoarele jocuri.

Primul joc care te-ar putea scapa de plictiseala este Angry Birds Space, lansat de Rovio. Jucatorul trebuie sa distruga cu ajutorul unor pasari, niste porcusori, care tin captivi ouale inaripatelor.

Jocul are 60 de niveluri, dar mai contine si cateva ascunse, care pot sa-ti dea premii sau diverse alte lucruri. Este foarte captivant in gravitatie 0, care face ca pasarile sa o ia in directii diferite.

Cel mai simplu Angry Birds Space este gratis. Varianta Premium te ajuta sa treci mai usor printre niveluri si costa 3,28 lei. Angry Birds Space HD are o grafica de 2 ori mai buna si costa 9,90 lei. Angry Birds Space poate fi downloadat de AICI.

Iti plac jocurile? Hai pe Facebook! Te asteapta si altele!

Un alt joc care omoara plictiseala este Fruit Ninja FREE. Te poate scapa si de stres, pentru ca trebuie sa zdrobesti si sa tai fructele care iti apar pe ecran. Fruit Ninja are 3 moduri de gameplay: Classic, Zen si Arcade. Trebuie sa faci un scor cat mai mare pentru a te lauda printre prietenii tai sau prin lume cu ajutorul aplicatiei Openfeint.

Un alt mod al jocului, dar care costa, se cheama Fruit Ninja: Puss in Boots, care face referire la Motanul incaltat.

Fruit Ninja este disponibil in 4 moduri. Primul dintre ele, Fruit Ninja (standard), contine mai multe sabii si costa 4,07 lei. Fruit Ninja THD are o grafica de 3 ori mai buna si costa 10,34 lei, iar Fruit Ninja: Puss in Boots are pretul de 3,39 lei si vine cu un mod de joc putin mai schimbat. Varianta gratuita a jocului, Fruit Ninja FREE, poate fi descarcata de AICI.

 

Cea de-a treia propunere, Real Racing 2, e un joc plin de adrenalina si cu motoare turate. Este facut special pentru iubitorii de masini si de cai putere. Contine peste 30 de masini si 15 trasee uimitoare pentru curse. Grafica este destul de buna. Jocul merge si pe telefoanele mai slabute cu Android.

Versiunea full a jocului contine toate pistele si toate intrecerile dar merita sa o descarcati si pe cea gratuita, de AICI.

Share articol: