Cercetătorii britanici prezintă o concluzie surprinzătoare și amuzantă a unui studiu privind rezultatele obținute la jocul FIFA.

Studiul a fost realizat de experți de la Universitatea din Leeds, cu finanțare de la Stakester, o platformă de jocuri online.

În cadrul studiului, cercetătorii au vrut să afle dacă poziția pe care o au gamerii în timpul jocului FIFA 21 are vreun efect asupra rezultatelor obținute.

În mod surprinzător, ei au ajuns la concluzia că dacă un jucător stă aplecat în față timp de 4 minute și 41 de secunde, poate să câștige jocul.

Timpul ideal pentru a sta în această poziție a fost stabilit în mod clar, experții precizând că dacă această durată este depășită, jucătorul va obosi și atunci va pierde.

Specialiștii au observat că jucătorii care au câștigat la FIFA au stat aplecați, în medie, 4 minute și 41 de secunde. Această poziție permite o mai bună concentrare și observare a jocului.

Astfel, jucătorii au reușit să înscrie mai multe goluri sau să apere mai bine poarta atunci când au stat aplecați decât atunci când au avut o postură normală.

Cu toate acestea, este important ca jucătorii să nu exagereze, pentru că dacă vor sta prea mult timp aplecați, cu siguranță vor pierde.

Studiul a demonstrat că gamerii care au pierdut au stat aplecați aproape 8 minute, în timp ce câștigătorii numai 4 minute și 41 de secunde din cele 12 minute cât a durat un meci.

De aceea, pentru a-și crește șansele de a câștiga un joc, gamerii trebuie să se aplece înainte doar în momentele cheie ale partidei.
 


Urmărește emisiunile tale preferate pe ProTv Plus:

Share articol: