Saptamana viitoare, intre marti si duminica (3-8 februarie) jocul este disponibil gratuit

Battlefield Hardline 'beta' e lansat saptamana viitoare. Gamerii vor putea sa testeze jocul pe gratis de marti pana duminica, au anuntat cei de la EA Sports. Shooterul este disponibil pe Xbox One, Xbox 360, PS4 si PS3.

Cei de la Visceral Games au lansat si un nou trailer ce le ofera gamerilor noi detalii despre inovatiile din joc in ceea ce priveste povestea, viteza si strategia din modurile single player si multiplayer."Nu e nimic mai valoros pentru echipa noastra decat relatia pe care o avem cu comunitatea noastra"
a spus Steve Papoutsis, Manager General la Visceral Games si Producator Executiv. "Feedback-ul lor a ajutat ca Hardline sa fie un joc mai bun. Vrem ca ei sa joace cat mai mult saptamana viitoare si ne vor ajuta cu feedback pentru a finisa jocului".

Sefii Battlefield Hardlinesustin ca este cel mai rapid shooter multiplayer pe care l-au facut pana acum. Versiunea beta gratuita va avea 3 harti diferite si moduri care scot in evidenta si politistii, si criminalii. Gamerii pot experimenta si modul clasic al jocurilor Battlefield, Conquest, cu batalii intre pana la 64 de jucatori. Va contine si Heist, un nou mod unde criminalii incearca sa intre in seiful unei banci, asigurandu-si partea la anumite puncte de pe harta, in timp ce o unitate de politisti incearca sa-i opreasca.

Jocul full va fi lansat pe 20 martie.

Share articol: