Concursul de Counter-Strike: Global Offensive de la East European Comic Con pune la bataie un Monitor BenQ creat special pentru acest gen de jocuri.

Competitia CS:GO 1 on 1 BenQ Cup se va desfasura in doua faze, una online si una offline. Prima etapa este reprezentata de un turneu de calificare online dedicat tuturor jucatorilor pe platforma ESL, finala avand loc in cadrul conventiei East European Comic Con (EECC) la care vor fi invitati cei 4 jucători calificati in semifinala.

Concurentii care doresc sa participe la Turneul de Calificare se pot inscrie pana pe data de 24 martie 2013 la ora 14:00 pe platforma ESL. Turneul de Calificare va incepe pe data de 24 martie 2013 la ora 15:00. Finala va avea loc in cea de-a doua zi a evenimentului EECC, pe 31 martie 2013, unde primii 4 jucatori calificati se vor duela pentru: Premiul I - Monitor BenQ XL2420T, Premiul II - Monitor BenQ GL2450 si Premiul III - o camera foto BenQ GH200.

De asemenea Riot Games, creatorii celui mai popular joc din România inacest moment, vor fi prezenti la Comic Con, pentru a isi intalni fanii si  pentru a le oferi diferite premii. Printre concursurile de la ESL Arena 3 din cadrul EECC, se afla si League of Legends cu premii in bani, concursul de Fifa2013 si concursul de Counter-Strike: Global Offensive pe echipe, cu premii in bani si produse Logitech. Valoarea totală a premiilor pentru concursurile de gaming este de 5000 de Euro, 3000 de Euro în bani si 2000 de Euro în produse.

EECC este prima conventie de acest gen organizata in spatiul est-european si isi propune sa ofere o experienta unica vizitatorilor. Evenimentul se va desfasura in Bucuresti, in perioada 30 – 31 martie 2013 la Palatul National al Copiilor. Accesul la eveniment se face pe bază de bilet care poate fi achizitionat din magazinele Diverta, librăriile Eminescu, magazinul Muzica, magazinele Vodafone, Carturesti, Orange, Germanos, Domo, librăriile Humanitas, precum si de pe site-urile www.myticket.ro si www.eventim.ro. Până în prezent, s-au vândut 3700 de bilete, alte 2300 de bilete fiind dispobile.

Informatii suplimentare despre conventia EECC se gasesc pe site-ul evenimentului, www.comic-con.ro si pe pagina de facebook a EECC. Mai multe detalii despre concursurile de gaming se gasesc pe site-ul ESL România: http://www.esl.eu/ro/.

Share articol: