Jocul poate fi jucat pe PlayStation si are deja o traditie de 15 ani. Il gasiti in magazine de vineri

Gran Turismo 6 s-a lansat aseara in Romania, concomitent cu aparitia lui la nivel mondial. GT6 inseamna peste 1200 de autoturisme si 37 de curse, intre care 7 noi: Circuitul Silverstone, Mount Panorama din Australia si Ascari Race Resort din Spania. In plus, poti pilota si un rover pe suprafata Lunii.

GT6 incorporeaza un motor fizic care reda foarte bine experienta de sofat. Jocul  se lauda ca le aduce gamerilor cea mai completa experienta de racing disponibila la ora actuala in cadrul unui joc video.

Ne-am dorit ca Gran Turismo sa reprezinte un nou tip de joc de curse, care sa se concentreze pe realism si, astfel, sa-i inspire pe entuziastii de automobilsim din intreaga lume - Kazunori Yamauchi, creatorul seriei Gran Turismo

GT6 vine cu peste 1.200 de masini, dintre care 120 care nu au mai existat in joc. Numarul acestora va fi extins cu modele de strada, dar si cu masini istorice sau de curse precum cele din FIA GT3, Le Mans sau Nascar. Apoi, fanii pot debloca un eveniment special, care le va permite sa conduca vehiculul selenar Lunar Rover.

Pe lista de circuite noi gasim Silverstone, Ascari Race Resort, Goodwood Hillclimb, Willow Springs International Raceway, Brands Hatch, circuitul australian Bathurst Mount Panorama, dar si creatii originale precum Gran Turismo Arena, Matterhorn si o varianta revizuita a Apricot Hill Raceway.

Jucatorii Gran Turismo 6 vor putea concura online si comunica simultan cu alti gameri din intreaga lume. Mai mult, printr-o actualizare viitoare, comunitatea va putea comunica si prin intermediul propriilor dispozitive mobile.

Polyphony Digital a incheiat parteneriate cu 28 dintre liderii industriei auto, pentru a crea noi autoturisme sub initiativa Vision Gran Turismo. Printre gigantii industriei automobilistice se numara: Alfa Romeo, Alpine, Aston Martin, Audi, Bertone, BMW, Daihatsu, Ford, GM, Hyundai, Honda, Infiniti, Italdesign, Jordan, Lamborghini, Lexus, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nike, Nissan, Peugeot, Subaru, SRT(Chrysler), Tesla, Toyota, Volkswagen, Zagato.

Cei mai buni gameri pot deveni piloti in circuite locale

De 5 ani exista GT Academy, pentru a le oferi celor mai buni gameri sansa de a deveni piloti cu acte in regula. 

Gran Turismo 6 va aparea pe rafturile magazinelor incepand cu 6 decembrie.

Share articol: