Daca masinile sunt viata ta, nu rata cele mai tari jocuri in domeniu, care iti ofera senzatii tari.

Need For Speed – The Run

Din 1994 Electronic Arts a inceput sa schimbe jocurile PC cu aceste creatii ale sale. Primul Need For Speed a fost lansat in 1994 si se cheama NFS 1. "The Run", cel mai recent joc al lor, lansat la sfarsitul lui 2011, a incins Internetul. 

In "The Run" jucatorul Jack Rourke trebuie sa participe la concursuri si eventuri pentru a putea avea masini noi . Jack isi incepe cursa la San Francisco si o termina la New York, dupa parcurgerea a 4828 km.

In joc se gasesc peste 90 de masini, una mai tare decat alta. Grafica este buna, iar efectele speciale sunt atat de reusite incat te feresti de ele instinctiv.

Jocul este facut pentru cei care prefera calitatea si actiunea in acelasi timp. Jocul este disponibil din data de 18 Noiembrie 2011 in Europa si se poate juca pe PC (Windows) , PlayStation 3, Nintendo 3DS, Wii si Xbox 360. Pretul incepe de la 25 € pe site-ul oficial.

 

Teste Drive Unlimited 2

TDU 2 este un joc lansat de Atari in 2011. Are o grafica excelenta si peisajul te face sa te simti de parca ai fi acolo. Jucatorul trebuie sa treaca peste cele 63 de nivele, pentru a putea fi recunoscut drept cel mai bun pilot de curse din zona.

Cu peste 100 de masini de ultimul racnet (precum Audi Q7-A8-R8, Bugatti Veyron, Lamborghini Diablo-Murcielango, BMW M3-M6-X5 etc.), TDU 2 ofera posibilitatea de a adauga si 3 motociclete cu un up-date care este disponibil din februarie 2012.

Cursele se petrec pe 2 insule, Ibiza si Oahu, iar jucatorul are posibilitatea de a inainta prin 4 moduri: concurand (participand la curse si indeplinirea unor sarcini), socializand (cunoasterea unor oameni in joc si concurand impotriva lor dar si intrand in cluburi), descoperind ( vazand toate drumurile, facand fotografii in anumite locatii) si colectionand ( cumperi masini, case, mobila si alte obiecte pentru nevoi personale).  

Poate fi jucat si in varianta multiplayer, dar pot aparea cateva erori (ca si in varianta single player, de altfel).

Jocul este disponibil pe PC (Windows), PlayStation 3 si Xbox la pretul de 12 £ in UK pentru varianta PC.

 

DiRT 3

DiRT 3 este al treilea joc lansat de Codemasters din seria Colin McRae Rally si este facut special pasionatii actiune si aventura.

Jocul te surprinde cu grafica excelenta si cu obstacolele intalnite in timpul curselor. Cele 52 de masini pe care le poti conduce sunt modificate si tunate de la motor pana la caroserie.

Inaintarea in joc se face pe baza de puncte de respect pe care le dobandesti de-a lungul zecilor de curse posibile. Concursurile de drifturi si ocolirea obstacolelor nu lipsesc, iar jucatorul poate alege daca vrea sa conduca off-road, pe autostrada, pe zapada, in desert sau daca doreste sa faci drifturi si sa ocoleasca obstacolele, este un deposit dezafectat in care se poate distra cu masinile speciale.

Jocul este facut pentru cei care traiesc viata la maxim si care iubesc actiunea la volan. Este disponibil pe PC (Windows) , PlayStation 3 si Xbox la pretul de 25 € pe site-ul oficial pentru varianta PC.

Share articol: