Azi-noapte, asteptarea a luat sfarsit pentru pasionatii de gaming din tara noastra.

Peste 1.000 de fani din Bucuresti, dar si din alte zone ale tarii au asteptat mai bine de doua ore lansarea jocului Diablo 3. Chiar daca se stia ca aceasta va avea loc la ora 00:00, la nivel global, multi dintre ei au vrut sa fie in rand cu confratii lor de peste hotare, care au asteptat inca de sambata pe la usile magazinelor de profil.

Jocul Diablo 3, continuarea unui joc de actiune de tip RPG cu tematica "dark fantasy", lansat acum 12 ani, a adunat de-a lungul anilor milioane de fani in intreaga lume, inclusiv la noi.

Fix la miezul noptii ora Romaniei, in Bucuresti a batut gongul pentru lansarea celui mai asteptat joc din ultimii ani, simultan cu Statele Unite, Canada, Australia, Coreea de Sud si Hong Kong.

Din acel moment a inceput o adevarata cursa, din care a iesit castigator un tanar, primul roman care a intrat in posesia jocului. Peste 500 de romani si-au facut precomenzi la magazinele online cu luni in urma. In total, peste 1000 de jocuri s-au vandut in doar doua ore.

Lucru ce le-a dat mari batai de cap baietilor care s-au ocupat de servere. Si daca unii nu au mai avut rabdare si au plecat acasa sa il testeze, altii au ramas pana la ora 1:00, cand s-a dat drumul intrecerii online.

Sursa: stirileprotv

Share articol: