Dupa retele de socializare, pasarile si purcelusii se pregatesc de cucerirea spatiului. GALERIE FOTO

Rovio va lansa o noua versiune a celebrului joc cu pasari si purcelusi pe 22 martie. Noul joc se va numi Angry Birds Space si va fi realizat cu spijinul a doi parteri: National Geographic si NASA. Este de asteptat ca gamerii sa faca fata unor noi provocari, planete cu gravitie zero sau distrugeri cu viteza luminii.

"Credem ca noua versiune va ajunge sa fie indragita cu adevarat de fani, datorita feedback-ului uimitor referitor la fizica jocului" a declarat Andrew Stalbow, reprezentant pentru America de Nord al companiei Rovio. "Miscarile fizice sunt atat de exacte si usor de inteles, incat unii profesori folosesc Angry Birds ca exemplu in lectiile lor. Stiinta si educatia sunt foarte importante pentru noi si suntem foarte incantati de inceperea partneriatului cu NASA si National Geographic pentru Angry Birds Space" a mai adaugat Stalbow pentru site-ul Yahoo.com.

Finlandezii de la Rovio au facut public pe Youtube primul trailer, inspirat din primele cuvinte ale astronautului Neil Armstrong la prima aselenizare, in urma cu 43 de ani. "It's one small fling for a bird, one quantum leap for a birdkind", este adaptarea  Angry Birds Space a celebrei fraze rostite cu ocazia primului pas al omului pe Luna in 1969.

Share articol: