Gameloft anunta 11 titluri optimizate pentru noua platforma BlackBerry 10

Producatorul francez de jocuri Gameloft lanseaza 11 noi titluri pentru telefoanele cu sistem de operare BlackBerry 10. Printre cele 11 jocuri se vor numara si Shark Dash, N.O.V.A. 3: Near Orbit Vanguard Alliance, Ice Age Village si Oregon Trail: American Settler.

"Suntem bucurosi sa putem aduce cateva dintre cele mai populare jocuri ale noastre pe BlackBerry 10" a declarat Ludovic Blondel, Vicepresedinte Gameloft. "Clientii BackBerry 10 se vor putea bucura de jocuri de inalta calitate, din toate categoriile, inclusiv Shark Dash, un titlu de mare success, si Ice Age Village, care ofera o experienta de joc imbunatatita din toate punctele de vedere" a mai adaugat Blondel.

Jocurile au fost dezvoltate pentru a profita de trasaturile-cheie ale BlackBerry 10, cum sunt tool-urile de Scoreloop pentru social gaming si functiile de multiplayer. Pretul celor 11 jocuri variaaza pana la maxim 7 dolari americani.

"Platforma BlackBerry 10 permite dezvoltatorilor de jocuri sa livreze clientilor o experienta de joc mobil de inalta performanta", a declarat Martyn Mallick, Vicepresedinte Global Alliances & Business Development RIM. "Avem o relatie lunga si productiva cu Gameloft si suntem incantati sa lucram alaturi de ei pentru a aduce cateva dintre cele mai populare jocuri pe noul BlackBerry 10" a mai adaugat Mallick.

Share articol: