Sony începe să vorbească tot mai deschis despre viitoarea consolă pe care o va aduce pe piață.

Mark Cherny, unul dintre responsabilii cheie pentru dezvoltarea consolei PlayStation 5, a stat de vorbă cu jurnaliștii americani de la Wired despre acest proiect.

Este una dintre puținele ocazii în care am reușit să vedem pe cineva de la Sony vorbind atât de deschis despre viitorul produs de gaming, iar una dintre cele mai rostite întrebări de până acum și-a primit și răspunsul.

Întrebat când crede că va apărea pe piață această consolă, Cherny a anunțat că în niciun caz în 2019, ceea ce înseamnă că din păcate fanii mai au un an de așteptat.

Acesta a vorbit însă despre îmbunătățirile pe care PS5 le va primi. Alături de tehnologia 8K, consola va aduce posibilitatea de-a juca chiar și jocuri concepute pentru consolele din generații mai vechi.

De asemenea, PS5 ar urma să fie compatibil și tehnologia VR 3D și va avea un sunet complet îmbunătățit.

”Fiind un gamer, este extrem de frustrant faptul că între PS3 și PS4 nu s-au schimbat multe lucruri din punct de vedere al sunetului. Odată cu noua consolă, scopul va fi să arătăm cât de dramatică va fi schimbarea experienței audio”, a declarat Mark Cherny, arhitectul PS5, pentru Wired.

Foto: GamesRadar


Urmărește cele mai importante știri ale zilei, pe ProTv Plus:

Share articol: