Afla aici cum arata noua versiune a jocului si cand va fi lansata

Counter-Strike: Global Offensive, unul dintre cele mai populare jocuri de tip shooter first-person al deceniului, a scos la iveala doua trailere pentru noua versiune a jocului ce urmeaza a fi lansat in primul trimestru al anului 2012. Un laptop rapid, special pentru gameri se va lansa pana la sfarsitul anului. Vezi pretul.

Ce este nou la aceasta versiune a jocului?

In primul rand, asa cum se astepta, grafica este mult imbunatatita. Ne impresioneaza detaliile intensificate si optica mult mai realista a haosului creat. O premiera este faptul ca noul CS:GO va fi disponibil atat pe PC, cat si pe Xbox 360 si PlayStation3.

Si mai interesant este ca noua versiune va permite utilizatorilor sa joace impotriva prietenilor de pe alte platforme. CS:GO va avea cel putin 7 harti, inclusiv noi versiuni pentru cunoscutele Dust, Dust2, Aztec, Nuke, Inferno, Italy si Office. Sa nu uitam armele noi, cum ar fi grenada capcana si cocktailul Molotov.

Pana se lanseaza Counter-Strike, ne putem delecta cu cateva jocuri pentru feline. Vezi aici cum prinde pisicuta pesti cu ajutorul unei tablete.

Sursa: Mashable

Share articol: