Noile laptopuri folosesc cele mai noi procesoare de la Intel, care asigura o putere mai mare de procesare si o durata de viata imbunatatita a bateriei.

Noile Apple MacBook Pro si-au facut intrarea in scena, marti seara, in cadrul unui eveniment organizat de companie. Aceste laptopuri au procesoare Intel Haswell, care asigura performante la un consum redus, si ruleaza sistemul de operare Apple OS X 10.9 Mavericks, si el optimizat pentru a asigura o autonomie cat mai mare.

Apple a lansat si iPad Air, cum a fost numita tableta de 9,7 inch, iPad mini, acum cu Retina Display, noul Mac Pro, un calculator care aduce a nava spatiala.

Modelul Apple MacBook Pro de 13 inch are un pret de pornire de 1299 de dolari pentru Statele Unite ale Americii. Nu este doar mai ieftin, ci si mai subtire si mai usor: are 1,8 cm grosime si cantareste 1,57 kilograme. Cei de la Apple sustin ca noul model are si Wi-Fi de 3 ori mai rapid, iar bateria lui tine 9 ore. Apple MacBook Pro de 13 inch are procesor dual-core Core i5 la 2,4 GHz cu 4 GB de RAM si 128 GB SSD.

MacBook Pro de 15 inch are un pret de pornire de 1999 de dolari pentru SUA. Laptopul vine cu un cip grafic integrat Crystalwell si alte imbunatatiri. MacBook Pro de 15 inch vine cu un procesoe quad-core Core i7 la 2,4 GHz si 8 GB de RAM.

Ambele laptopuri pot fi cumparate de astazi, in SUA.

Share articol: