ROG GX700, cel mai puternic laptop de gaming din lume a fost lansat pe piata romaneasca, in primul val al punerii in vanzare pe plan global. Vezi comunicatul

ASUS ROG GX700 este primul laptop de gaming racit cu lichid, ce ofera performante net superioare comparativ cu celelalte sisteme mobile cu racire clasica. Acesta este echipat cu un procesor Intel Core i7-6820HK cu suport pentru overclocking si o placa video NVIDIA GeForce GTX980, de ultima generatie. Atat procesorul, cat si placa video pot fi supratactate la frecvente superioare gratie multiplicatorului deblocat si BIOS-ului cu optiuni avansate. Sistemul de racire cu lichid ofera posibilitatea de a creste frecventa de lucru pana la 4.0GHz pentru procesor. Pe langa acestea, memoria RAM DDR4 poate fi supratactata de la 2133MHz la 2800MHz.

Gamerii din Romania sunt printre primii din lume care vor putea descoperi noul ROG GX700, un prim model fiind deja disponibil pe piata locala la un pret aproximativ de 18.999 lei (TVA inclusiv).

Configuratia modelului GX700VO-GC009T cuprinde procesorul Intel Core i7-6820HK, 32GB memorie DDR4 (OC 2800MHz), stocare 2x PCIEx4 256G M.2 SSD, ecran LED FullHD 1920x1080 de 17.3", placa video NVIDIA GeForce GTX980 cu 8GB GDDR5, 4 porturi USB 3.0, un port USB3.1 Type C (gen 2), tastatura iluminata, conectivitate 10/100/1000 Mbps si 802.11ac+Bluetooth 4.0 (Dual band), Intel WIDI, sistem de operarea Windows 10 (64bit) si baterie 93WHrs 6-cell Li-ion Polymer.Statia de racire ROG Hydro Overclocking System

ASUS ROG GX700 poate functiona atat in modul de racire cu aer, cat si in modul de racire cu lichid. Statia de andocare ROG Hydro Overclocking System ofera o racire mai buna, permitand modelului GX700 sa obtina performante superioare in overclocking. Pompa din interiorul statiei ROG Hydro Overclocking System recircula lichidul de racire in jurul componentelor sensibile, iar ventilatoarele elimina caldura la exterior. Conexiunea fizica intre statia de racire si laptop este un brevetata de ASUS si permite conectarea conductelor fara pierderi de lichid. ASUS foloseste un lichid special, aditivat, ce nu corodeaza conductele interne si nu degradeaza materiale de etansare. Lichidul isi mentine proprietatile pentru mult timp si nu necesita operatiuni complicate de intretinere.

Statia de Andocare Hydro Overclocking System ajuta la reducerea temperaturilor la nivel de CPU si GPU cu 31% si respectiv 33%.

ROG GX700 este disponibil si in configuratii cu ecran cu rezolutie 4K UHD. Statia Hydro Overclocking System ii ofera modelului GX700 un nivel superior de stabilitate si performanta in functionare, astfel incat va veti putea bucura de cele mai recente jocuri exact asa cum trebuie ele sa fie jucate - la rezolutie 4K UHD. in plus, tehnologia NVIDIA G-SYNC sincronizeaza rata de reimprospatare a ecranului cu cea a GPU-ului pentru a oferi imagini fara tremur, intarzieri sau artefacte, si toate acestea fara a va afecta in vreun fel performantele sistemului.

Aplicatia ROG Gaming Center include functia Turbo Gear pentru optiuni de overclocking extraordinare. Aceasta ofera patru moduri de control diferite pentru overclocking: Standard, Optimizat, Extrem si Manual. Modul Extrem permite accelerarea lui GX700 printr-o simpla apasare de buton pentru a avea acces la performante extreme in jocuri la rezolutie 4K UHD. Optiunea overclockingului manual le permite utilizatorilor sa atinga noi performante prin propriile forte.

Share articol: