Expozitia “Design your world” poate fi vizitata la Palatul Stirbei din Capitala pana pe 26 mai.

Noile Ultrabookuri cu tehnologie Intel au fost sursa de inspiratie pentru doi tineri artisti din tara noastra care si-au prezentat creatiile la Romanian Design Week. Expozitia "Design your world" poate fi admirata in Palatul Stirbei si poarta semnatura tinerelor Ana Morodan si Anca Fetcu (foto sus).

Ele au ilustrat, in cazul fiecarui produs, conceptul de 2 in 1 caracteristic Ultrabookului convertibil, ce poate fi folosit pe post de laptop pentru munca si pe post de tableta pentru distractie.

Asus Taichi, Dell XPS 12, Lenovo Ideapad Yoga 13, Sony VAIO Duo 11 si Toshiba Satellite U920t au fost Ultrabookurile care le-au inspirat pe cele doua artiste. Ana Morodan (foto jos) a creat genti ce pot fi utilizate in doua moduri, in timp ce designerul de produs Ana Fetcu a gandit obiecte cu dubla utilitate, precum o oglinda de perete ce se poate transforma in scaun. Toate acestea au fost create la sugestia fanilor Intel de pe Facebook.

Noile procesoare Intel vor avea performanta ridicata si un consum redus de energie

La acelasi eveniment, Bogdan Georgescu, Channel Account Manager la Intel Romania a vorbit despre a 4-a generatie de procesoare Intel Core nume de cod Haswell, care va oferi performanta ridicata, noi caracteristici de securitate si o autonomie ridicata a gadgeturilor.

Construita pe procesul de fabricatie de 22 nm, viitoarea gama de procesoare Intel Core, integrata in Ultrabookuri si PC-uri, va avea suport pentru grafica Intel HD.

Share articol: