Compania producatoare a fost aleasa drept echipa de design “red dot”  a anului 2013, un titlu onorific unic care recunoaste calitatea constanta a produselor concepute de echipa de creatori.

Cu ocazia evenimentului Milan Design Week, juriul international al concursului de design red dot a oferit companiei Lenovo titlul exceptional “red dot: echipa de design a anului 2013”, ca o recunostere a calitatii constante a creatiilor realizate de echipa de design si experienta de utilizare. Mai mult, Lenovo a cistigat acum si premiul "red dot: best of the best” pentru design-ul laptopului IdeaPad U430s.
 
Titlul onorific “red dot: echipa de design a anului 2013” acordat creatorilor Lenovo este o distinctie acordata la initiativa juriului si pentru care participantii la competitie nu pot candida. Premiul onoreaza strategia companiei, dedicata produselor inovatoare si de inalta calitate. Din 1988, red dot a ales in fiecare an o echipa de creatori care contureaza tendintele globale ale pietei prin conceptele inovatoare propuse. Lista castigatorilor include companii renumite precum Adidas, BMW, Bose, Nokia si Porsche.
 
Lenovo este prima companie chineza care castiga titlul “red dot: echipa de design a anului”, istoricul firmei in competitia red dot incluzand aproximativ 21 de produse premiate. De exemplu, IdeaPad U430s (2013), ThinkCentre Edge 91 (2012) si Yoga Concept (2005) au castigat cel mai important titlu al competitiei: "red dot: best of the best".

Share articol: