Noul model este fabricat de asemenea din fibra de carbon, mai subtire si mai rezistenta decat aluminiul sau magneziul.

Lenovo ThinkPad X1 Carbon vine intr-o noua formula la CES 2014 Las Vegas. Ultrabookul despre care Lenovo sustine ca este cel mai usor de 14 inch din lume cantareste doar 1 kilogram si 270 de grame, iar dotarile sunt de exceptie.

Ultrabookul are proceoare Intel din generatia a 4-a, pana la 8 GB de RAM si pana la 512GB SSD. Ecranul standard are 1600x900 pixeli cu tehnologia twisted nematic, insa utilizatorii pot opta si pentru un IPS la 2560x1440 pixeli. Touchscreenul este optional in ambele situatii.

Laptopul are asa-numita "tastatura adaptiva". In partea de sus a tastaturii, randul cu F-urile este inlocuit de o interfata dinamica, iar tastele isi schimba functiile in conformitate cu aplicatiile folosite.

Daca esti in Word si scrii un text, atunci ele vor include functiile cele mai utilizate in acest software. Daca treci apoi la o galerie foto, ele iti vor face navigarea si rotirea pozelor cat mai la indemana. Pe randul acesta de deasupra tastaturii vei avea 45 de functii. Iata o demonstratie:

Noul Lenovo ThinkPad X1 Carbon are o durata de viata a bateriei de 9 ore, o imbunatatire semnificativa fata de modelul interior. O alta veste buna este ca bateria se va incarca la 80% in mai putin de o ora.

Lenovo X1 Carbon costa incepan de la 1299 dolari si va fi livrat la nivel global de la sfarsitul lunii ianuarie. Principalele inovatii sunt prezentate in acest clip realizat de Lenovo.

Share articol: