Noua gama este disponibila in Romania chiar in aceasta luna.

Sony a adus in Romania noile laptopuri VAIO Fit, la scurt timp de la lansarea lor mondiala. Toate produsele din aceasta gama sunt dotate cu NFC, astfel ca va fi simplu sa le conectezi la casti sau la alte dispozitive care au aceasta tehnologie. Ele vin, de asemenea, si cu ClearAudio+, pentru un sunet placut chiar si atunci cand volumul este la un nivel inalt.

VAIO Fit 15E este subtire si cu un design minimalist, care face ca lucrul sa devina placut. El este disponibil in variantele negru si alb. Pe partea de specificatii, avem doua tipuri de procesoare: Intel Pentium 987 sau Intel Core i7. Ambele variante vin cu 4 GB de RAM, iar capacitatea de stocare este de 500 GB, respectiv 1 TB. VAIO Fit 15E cantaresc 2,5 kg, iar ecranul este de 15,5 inch.

Celalalt model, VAIO Fit 15, are tot un design minimalist, cu colturi rotunjite. Boxele sunt ascunse in sistemul de rabatare al laptopului. Ultrabookurile au doua variante pentru procesor: Intel Core i5 sau i7, memorie de 8 GB si stocare hibrida: HDD de 1TB sau 750 GB, la care se adauga memorie flash NAND pentru cache de 8 GB.

VAIO Fit 15 vine la preturi de la 4.600 de lei la 5.500 de lei, iar VAIO Fit 15E de la 2.200 de lei la 4.500 de lei.

Share articol: