Un roman a publicat pe blogul sau personal experienta prin care a trecut alaturi de un incarcator si o baterie de laptop. Povestea cu scantei are totusi un happy ending.

"Ieri, inainte sa ies in oras, am avut de trimis un email. Am deschis laptopul, am scris emailul, apoi am observat ca nu mai are baterie. Am zis sa-l bag la incarcat, numai bine, pe cand ma intorc am bateria full", isi incepe povestea Catalin Zalog, citat de stirileprotv.ro

El povesteste apoi ca s-a asigurat ca laptopul este complet stins inainte sa plece de acasa pentru doua ore.

"Ma intorc, deschid usa, haos! Laptopul meu ardea la propriu. Flacara era la nivelul tastelor, cu funingine inspre varf ridicandu-se cam pe la jumatatea ecranului. Fug repede la bucatarie sa iau ceva sa acopar, dar intre timp aud un sunet puternic, ma intorc, explodase bateria care timp de vreo cateva secunde a scuipat un fel de darda de foc foarte stralucitoare", povesteste Catalin.

Cand a evaluat ce-a mai ramas din laptop, bloggerul a observat ca:

"Vreo doua celulele din baterie erau rosii, parca se topeau. Am stat putin la geam, am vazut ca s-a potolit, batea si vantul si m-am intors la masuta pe care era laptopul. Ce credeti? Masuta avea o gaura, pozitionata unde fusese bateria laptopului, unde se vedea clar ca cel putin jumatate din grosimea blatului a ars mocnit, era un jar rosiatic".

Catalin are si o morala: "Poate sa fie laptopul laptopurilor si Dell-ul Dell-urilor, nu-l lasati nesupravegheat in priza chiar daca este stins… Si, daca se poate sa va instalati alarma de fum…"

Share articol: