A treia generatie de procesoare Quad Core i7, functia audio optimizata si grafica dedicata cu display Full HD asigura o experienta multimedia remarcabila. GALERIE FOTO

Producatorul coreean anunta noul Notebook Seria 5 550P, care incorporeaza a treia generatie de procesoare Intel Core i7, create special pentru a extinde performantele de rulare in categoria de notebook PC-uri.

Seria 5 550P – disponibila cu dimensiunile de 15" si 17" – raspunde nevoilor utilizatorilor atunci cand vine vorba despre calitatea continutului multimedia si, in acelasi timp, ofera o gama de functii avansate. Echipat cu cea de-a treia generatie de procesoare Core i7, grafica dedicata, display full HD (doar pentru modelele de 17"), drive Blu-ray, capacitate generoasa de stocare si difuzoare optimizate JBL completate de subwoofer, Seria 5 550P ofera o experienta multimedia exceptionala oriunde si oricand. 

"Luand temeinic in considerare feedback-ul consumatorilor si evolutia rapida a tipurilor de continut, cu noua Serie 5 550P prezentam cea mai buna solutie utilizatorilor. Acesta ofera experienta inovatoare "priveste, asculta si simte", pe care niciun alt notebook nu o poate egala", a declarat David Song, Vicepresedinte Senior al IT Solutions Business din cadrul Samsung Electronics. 

Furnizare performanta a continutului multimedia

Propulsat de cea de-a treia generatie a procesorului Core i7 Quad Core, Seria 5 550P prezinta o performanta imbunatatita cu pana la 25% comparativ cu cea de-a doua generatie de PC-uri, in timp ce consumul de energie a scazut cu 20%, asigurand o viteza dubla a jocurilor 3D si a experientei multimedia. Procesorul este completat de grafica NVIDIA GeForce GT 650M 2GB, un drive Blu-ray si pana la 2TB spatiu de stocare, asigurand accesul usor la continut in formate multiple, precum si capacitate de creatie fara pereche, playback, editare si stocare de continut multimedia. 

Cea mai buna calitate AV din clasa sa

Seria 5 550P prezinta tehnologia Samsung Superior LCD pentru o experienta de vizualizare superioara a noii generatii de notebook-uri. Dotat cu drive Blu-ray, notebook-ul ofera rulare Full HD a continutului intr-o forma portabila. Experienta vizuala bogata, intensa si clara este imbunatatita de difuzoarele JBL optimizate si subwoofer-ul Max Bass Boost, asigurand un divertisment deplin atat din punct de vedere vizual, cat si audio. 

Funcționalitate sporita pentru un plus de accesibilitate

Pentru a le permite utilizatorilor o capacitate completa de creatie si continut in miscare, Seria 5 550P prezinta o tastatura full cu taste numerice si de directie separate. Touchpad-ul a fost imbunatatit prin separarea butoanelor de click stanga si dreapta. Aceste avantaje functionale asigura utilizarea fara alte elemente periferice, precum o tastatura aditionala sau un mouse. 

Proiectat dupa designul notebook-urilor Samsung, Seria 5 550P a fost, de asemenea, dezvoltata pentru un aspect compact. Modelul de 15" cantareste doar 2,5 kg (5.51 lbs) si are o grosime de 29,9 ~ 30,4 mm (1,17" ~ 1,19"). Modelul de 17" cantareste 3,05 kg (6.72 lbs) si are o grosime de 29,2 ~ 32,2 mm (1.14" ~ 1.26"). 

Preturi si disponibilitate

Samsung Seria 5 va fi disponibil in Romania incapand cu luna iunie, pentru un pret recomandat de 4399 lei.


Sursa: Samsung

Share articol: