Gadgetul este puternic, iar bateria lui tine o zi intreaga de munca.

Sony si-a cizelat cel mai curajos produs in gama VAIO, sliderul Duo, pe care l-a prezentat acum in varianta de 13 inch. Sony VAIO Duo 13 se transforma din Ultrabook in tableta si invers si vine si cu un stylus. Acesta are doua varfuri de marimi diferite si iti permite sa realizezi schite si diagrame sau sa iei notite. Gadgetul foloseste sistemul de operare Windows 8 si are ecran touch.

Fata de Sony VAIO Duo 11 de anul trecut, modelul nou are mai multa putere de calcul si un touchpad care iti usureasa munca.

Este o evolutie semnificativa fata de anul trecut (Mircea Stoicescu, Trade Marketing Manager)

Trecerea din modul tableta in modul Ultrabook se face usor, ridicand ecranul din partea de sus, la fel ca la modelul precedent. Sliderul are inauntru procesor Intel Core i5 sau i7, 4/8GB de RAM si SSD de 128/256 GB. Cu bateria standard, gadgetul cantareste 1,35 kg.

Avem cel mai bun display din clasa sa (Mircea Stoicescu)

VAIO Duo 13 mai este dotat cu ecran touch de 13,3 inch la rezolutia Full HD (1920x1080) in format 16:9. Acesta foloseste tehnologia Triluminos pentru culori vii si naturale.

Noul produs are si o camera de 8 MP, cu autofocus si senzor Exmos RS pentru PC, asezata in spatele ecranului. Aceasta poate fi folosita de exemplu cu aplicatia CamScanner, care te ajuta sa fotografiezi documente printate, notite de pe tabla sau prezentari proiectate pe perete.

Dupa ce poza este facuta, perspectiva e corectata din soft, iar literele sunt recunoscute si transformate din imagine, in mod text, prin Optical Character Recognition.

Pe partea de software, s-a pastrat aplicatia Note Anytime for VAIO, daca vrei sa iei oricand notite. Un alt plus este camera cu functie de recunoastere faciala, care te scuteste sa tii minte si sa introduci parole.

VAIO Duo 13 mai are si tehnologia ClearAudio+, pentru sunet puternic, nedistorsionat. Gadgetul are 3G si 4G, iar autonomia este de pana la 15 ore, cea mai mare din clasa sa.

In cutia sliderului vei gasi si un mic router Wi-Fi, la care poti conecta simultat pana la 5 gadgeturi.

Preturile acestui gadget sunt intre 7.500 si 10.000 RON.

Share articol: