Produsul a aparut prima data la targul de tehnologie IFA Berlin.

Sony VAIO Fit multi-flip PC a ajuns in sfarsit in Romania, la o luna si jumatate de la lansarea sa in cadrul targului de tehnologie IFA Berlin. Doua sunt lucruri de tinut minte la acest laptop: ecranul cu culori naturale gratiei tehnologiei Triluminos si cele 3 moduri in care poate fi utilizat. Romanii vor putea alege din doua modele VAIO Fit multi-flip, unul de 13,3 inch si un altul de 15,5 inch.

Cei de la Sony spun despre VAIO Fit multi-flip ca este un produs pentru nehotarati, deoarece poate fi folosit atat pe post de laptop obisnuit, cat si pe post de tableta sau in modul Viewer, pentru prezentari. 

Pe partea de design, laptopul se bucura de o carcasa sanatoasa, din aluminiu. Ecranul este Full HD cu tehnologia Triluminos, care ofera culori reale, inclusiv nuante de rosu si verde smarald.

Laptopul foloseste cea mai noua generatie de procesoare Intel Core, are placa video NVIDIA si, pentru modelul 15 A, care are ecran de 15 inch, tehnologia NVIDIA Optimus.

Mai intalnim o camera foto de 8 megapixeli cu senzor de imagine ‘Exmor RS pentru PC’ care, impreuna cu aplicatia CamScanner, le va oferi utilizitorilor posibilitatea retusarii fotografiilor sau a documentelor in mod automat, prin autodetectia marginilor si corectia contrastului.

Stylus-ul digital permite schitarea si scrierea notitelor de mana  si este optional pentru modelul 15A. Laptopul a mai primit NFC, pentru transferul de muzica printr-o simpla atingere a laptopului de boxe sau casti compatibile. 

Noul VAIO Fit A are instalata suita de programe Imagination Studio VAIO Edition, pentru editare audio-video.

Sony VAIO Fit multi-flip PC va fi disponibil in Romania din noiembrie.

Share articol: